Fotograf Minna Yr Johannsdottir

Årets Bröllopsfoto

Vinnarbilden för Årets Bröllopsfoto 2017 ”I dansens virvlar” togs av Minna Ýr Jóhannsdóttir.

Motivering: ”Energi, kraft och kärlek i skön förening fullkomligt strålar ut från den här fantastiska bilden på Jasper och Emelie, som gifte sig i en vacker lada utanför Uppsala.
— Skratt, kärlek, skratt, tårar och dans, precis så som ett bröllop ska vara! berättar bröllopsfotograf Minna Ýr Jóhannsdóttir, som fångade denna fantastiska ögonblicksbild.

www.minnayr.com

Vinnaren föräras med följande priser:
Champagne från prestigechampagnehuset André Clouet, exklusiva solskyddsprodukter från Evy Technology, skönhetsvård från Rosenserien, professionella hårdvårdsprodukter från GHD, ett skönhetsvårdskit från Rosenserien värde 1000 kr, skönhetskit med märket Maria Åkerberg från DermaNord, värde 876 kr (Body Lotion Beautiful, Royal Body Oil, Bronser Sunrise, Lip Care Colour Serenity), produkter från CleerPlus, vackert konstglas från Målerås Glasbruk och vackra blommor från Melody Flowers.

Nominera Årets Bröllopsfoto

Att fånga ögonblicket, känslan, stunden, kärleken, och på samma gång skapa konst, det är bröllopsfotografens utmaning. Den finns en chans för varje ögonblick och när bröllopsdagen är över är det bilderna och minnena som lever kvar.

Fotograf

Är du en yrkesverksam fotograf som har tagit fantastiska bröllopsbilder? Då ska du vara med och tävla i kategorin Årets bröllopsfoto.

Bröllopspar

Har ni anlitat en bröllopsfotograf som tagit bröllopsbilder som blev något alldeles extra. Då är ni välkomna att nominera bilderna och er fotograf att vara med och tävla.

Om tävlingen

Vår jury väljer ut de bästa bidragen som presenteras här på hemsidan. Då öppnas röstningen på Årets Bröllopsfoto. Röstningen pågår sedan fram till den 15 december. Den slutliga vinnaren presenteras på Bröllopsmässan på Grand Hôtel den 27 januari 2018. Det vinnande bidraget kommer också att publiceras i en lyxig artikel i Lifestyle Wedding.

Nomineringen till 2018 års bröllopsfoto öppnas inom kort.


Om fotografen
JaNej


Om dig som nominerar


 

Nomineringen till 2018 års bröllopsfoto öppnas inom kort.