Årets Bröllopssmycke 2016

Guldsmed Josefin Cummings ljuvliga vitguldsring med diamanter vann kategorin Årets Bröllopssmycke 2016. Vem blir årets vinnare?

Nominera Årets Bröllopssmycke 2017

Ädla metaller och äkta stenar, alltid med en skicklig hantverkare och konstnär bakom skapandeprocessen. Smyckesdesign är svårt, fantastiskt och vackert. Vi vill lyfta fram alla de gnistrande smycken som skapas av guldsmeder och smyckesdesigners runt om i landet. Har du fått ett bröllopssmycke utöver det vanliga som förtjänar lite extra uppmärksamhet? Eller är du själv formgivare och har ett exemplar du är extra stolt över? Skicka in din nominering och var med och tävla om exklusiva priser.

Om tävlingen

Vår expertjury bedömer bidragen och nominerar ett antal finalister som presenteras här på hemsidan i början av januari. Då öppnas röstningen för Årets Bröllopssmycke 2017 på hemsidan. Du kan också rösta i Lifestyle Weddings monter under Bröllopsmässan på Grand Hôtel den 27-28 januari 2018. Den stora finalen äger rum på smyckesmässan Precious i augusti. Då koras vinnaren med pompa och ståt och tilldelas ett exklusivt pris. Vinnaren kommer också att presenteras i en fin artikel i Lifestyle Wedding samt i magasinet Lifestyle Watches & Jewelry.

Regler

Smycket ska vara designat eller omarbetat under 2017. Nominera dig själv om du är guldsmed/smyckesdesigner eller nominera den som har gjort ditt bröllopssmycke. Smycket kan vara en vigselring, morgongåva eller något annat smycke som tillverkats i samband med ett bröllop. Ett bidrag per person är välkommet.

För att vara med i tävlingen behöver vi ha ditt bidrag senast den 15 december 2017.


Om Guldsmeden
JaNej


Om dig som nominerar


Jag godkänner de allmänna villkoren ovan