Amanda och Kim Årets frieri 2017

Årets Frieri

Priset för Årets frieri 2017 gick till Amanda Holmgren och Kim Bauer.

Motivering
”Kim hade bara varit tillsammans med sin älskade Amanda i två månader när han ”spontanfriade” en utekväll tillsammans med vänner. Full av kärlek och lycka fick han ett infall, och med hjälp av bartendern knåpade han ihop en ring av en champagneflaska. Stenen var en stor, ojämn och grön glasbit, och ringen av ståltråden från korken! Amanda sa självklart ja.

Kim upplevde att hans älskade Amanda förtjänade ett mycket bättre frieri och det första spontanfrieriet följdes av ett mer romantiskt och genomtänkt frieri på en restaurang i Paris ett halvår senare, där det blev ”på riktigt”. Vilken kärlekssaga!”

Vinnarna föräras med följande priser:
Champagne från prestigechampagnehuset André Clouet, exklusiva solskyddsprodukter från Evy Technology, två skönhetsvårdskits från Rosenserien värde 1000 kr styck, professionella hårdvårdsprodukter från GHD, Duo Kit från Lambretta Watches (smycke + klocka) värde 2000 kr, skönhetskit med märket Maria Åkerberg från DermaNord, värde 876 kr (Body Lotion Beautiful, Royal Body Oil, Bronser Sunrise, Lip Care Colour Serenity), produkter från CleerPlus, vackert konstglas från Målerås Glasbruk och blommor från Melody Flowers.

 

Nominera Årets Frieri

Finns det något mer romantiskt och berörande än just berättelser om frierier? För visst är frieriet viktigt, oavsett om det äger rum alldeles spontant i stundens ögonblick, eller om det är planerat i minsta detalj. Var ditt frieri något utöver det vanliga och förtjänar att uppmärksammas eller har du tagit frieriet till en helt ny nivå? Var med och tävla om exklusiva priser för Årets frieri.

Om tävlingen

Vår jury nominerar tre bidrag som går vidare till final. De slutliga vinnarna presenteras på Bröllopsmässan på Grand Hôtel den 27 januari 2018. Det vinnande bidraget kommer också att publiceras i en lyxig artikel i Lifestyle Wedding.

Nomineringen till 2018 års frieri öppnas inom kort.


Om erJa, tack! Vi vill också synas i frieriguiden på Min Bröllopssajt

 

Nomineringen är stängd och öppnas inom kort.